Általános felhasználási feltételek

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A Corvette SRL gondoskodik minden olyan személyes adat (a továbbiakban “Személyes adatok”) védelméről, amelyről úgy döntesz, hogy megadsz nekünk. Személyes adatnak minősül minden személyeddel kapcsolatos adat, mint a neved, a lakcímed, az e-mail címed és a bankkártya adataid. Az Oldal igyekszik biztosítani, hogy a személyes adatok általa történő felhasználása megfeleljen az adatvédelmi ill. a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályozásnak azon országokban, amelyekben működik. Ennek megfelelően az Oldal a jelen nyilatkozatot azért adta ki, hogy tájékoztassa ügyfeleit a személyes adatok felhasználásának módjáról.

Hogyan használjuk fel személyes adataidat?

Személyes adataidat a vonatkozó adatvédelmi törvénynek megfelelően használjuk fel. Az Oldal a következő célokra tervezi felhasználni személyes adataidat: számláddal kapcsolatos adminisztrációhoz; saját könyvelésünk és nyilvántartásaink vezetéséhez; az Oldal látogatottságának és a szolgáltatás minőségének figyelemmel kíséréséhez; valamint hogy időről időre tájékoztassunk olyan termékekről és szolgáltatásokról, amelyek érdekelhetnek („a felhasználás céljai”). Minden rögzített adat az Oldal tulajdonában marad, és csak a fent nevezett célokra lesz felhasználva. A szolgáltatások jó minőségének biztosítása érdekében figyelemmel kísérhetünk minden velünk – e-mailen vagy írásban – folytatott kommunikációt („rögzített kommunikáció”). Az Oldal publikus vagy privát területeiről/re (a Oldalon keresztül) küldött e-mailek nincsenek titkosítva.

Jóváhagyás

Azzal, hogy személyes adataidat megadod, és előfizetsz a szolgáltatásunkra, ill. amikor az Oldalunkra lépsz, szabad akaratodból hozzájárulsz, hogy az Oldal tárolja és feldolgozza az adataidat. Ha beleegyezésedet bármilyen módon kiegészíteni, módosítani, vagy korlátozni szeretnéd, kérjük, értesíts bennünket a office@corvette.ro címen.

Általános információ

Amennyiben a felhasználás célja változik, értesíteni fogunk amilyen gyorsan tudunk, és ha szükséges, további jóváhagyásodat kérjük.
2019. január 30.