Despre noi

Firma Corvette din Odorheiu Secuiesc este una dintre cele mai vechi companii de publicitate care se ocupă cu concepte de design, proiectari de reclame si finalizarea acestora.
De la înființarea sa în 1993, prin dezvoltarea continuă a progresat până la un nivel, care in prezent este punct de referință profesieonala pe piata de domeniu.
Domeniul de activitate a companiei acum include majoritatea ramurilor de reclama si publicitate.

Anunț finalizare proiect „Modernizarea activităţii Agenţiei de publicitate Corvette”

Proiectul „Modernizarea activităţii Agenţiei de publicitate Corvette”, cod MySMIS 110988, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost implementat de către CORVETTE SRL și are o valoare totală de 367.488,07, din care 258.977,47 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul s-a derulat în perioada 14/03/2018 – 31/01/2019. Obiectivul principal al proiectului este modernizarea proceselor de producere a materialelor promoţionale, pentru diversificarea de produs şi proces, prin inovarea tehnologiilor utilizate, în vederea consolidării poziţiei pe piaţa a agenţiei de publicitate.
Proiectul a contribuit la crearea unui loc de muncă precum şi la dezvoltarea zonei prin îmbunătăţirea produselor şi creşterea cifrei de afaceri.

Ce oferim?

Compania noastră vă poate ajuta cu următoarele servicii

Proiectare

Fotografiere digitală