Proiectul „Modernizarea activităţii Agenţiei de publicitate Corvette”, cod MySMIS 110988, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost implementat de către CORVETTE SRL și are o valoare totală de 367.488,07, din care 220.130,85 lei reprezintă contribuţie UE şi 38.846,62 lei contribuţie naţională. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul s-a derulat în perioada 14/03/2018 – 31/01/2019. Obiectivul principal al proiectului este modernizarea proceselor de producere a materialelor promoţionale, pentru diversificarea de produs şi proces, prin inovarea tehnologiilor utilizate, în vederea consolidării poziţiei pe piaţa a agenţiei de publicitate.
Obiectivele specifice ale proiectului
1. Achizitia de echipamente de noua generatie în domeniul realizarii de materiale promotionale si publicitare, în perioada de implementare a investitiei
2. Atragerea a cel putin 4 noi clienti mari în 3 ani dupa finalizarea implementarii proiectului
3. Cresterea în 3 ani de la finalizarea implementarii proiectului cu 20% a vânzarilor catre clientii existenti, crestere generata de diversificarea gamei de produse si servicii.
Echipamentele inovative, care au fost achiziţionate în cadrul proiectului şi care aduc un plus de valoare si eficienţa activitaţii noastre sunt:
1. Imprimanta digitala profesionala pentru sublimare, roll-to-roll – o soluţie moderna pentru transferul imaginilor digitale pe materiale textile, utilizând o foaie de transfer în loc de placi de tipar. Utilizeaza cerneala ecologica pe baza de apa, fiind astfel nepoluante pentru mediu.
2. Presa termica cu presiune, temperatura si timp de expunere reglabile – pentru sublimare pe suprafeţe rigide, dar si pentru ţesaturi. Funcţioneaza împreuna cu imprimanta digitala pentru sublimare descrisa mai sus.
3. Imprimanta directa pe textile – acest tip de imprimare reprezinta una dintre tehnologiile cu cea mai rapida dezvoltare în procesul de imprimare cu jet de cerneala.
4. Imprimanta directa pe suprafeţe rigide, pentru volume mici si obiecte mici – prin tehnologia UV, acest tip de imprimare fiind soluţia unica pentru tiraje mari, dar si unicate. Reducerea consumului de energie datorata lampilor UV cu polimerizare la rece (80 – 100 W în loc de câţiva kilowaţi) are ca rezultat economii de energie substanţiale. Astfel, beneficiile print-ului UV sunt: consumul redus de energie, uscare instantanee a printului si fiabilitate
5. Imprimanta digitala A3, de volum mare
6. Echipament laser specializat în decupare si gravare plastic, piele, lemn, MDF etc.
Proiectul a contribuit la crearea unui loc de muncă precum şi la dezvoltarea zonei prin îmbunătăţirea produselor şi creşterea cifrei de afaceri.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.